Куп контузени футболисти тревожат старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов на лагера в Испания. Непълноценен първи лагер в Турция изкараха бразилците Неи и Маркиньос, както Велизар Димитров и Емил Гъргоров.

 

На днешната тренировка са се обадили болежки и на други основни състезатели на „армейците”. Опасението на Младенов е дали ще може да събере състав за утрешната първа проверка на „червените” за тази година.

 

ЦСКА ще премери сили с Висла Краков от 17:00 часа. Още вчера преди заминаване за Иберийския полуостров, Младенов сподели своите притеснения, че на този етап не разполага със здрав нападател и ще трябва да преквалифицира за тази позиция някои от полузащитата.

 

Като се има предвид, че панамецът Хосе Гарсес, който се присъедини снощи към подготовката на тима и пропусна първия етап, не е във форма се оказва, че Младенов ще има проблеми с окомплектоването на състава и за започващия след два дена авторитетен турнир в Пего.

 

На този етап най-много работа се отваря на лекарския щаб на армейците, който се опитва да възстанови всички оплакващи се футболисти за турнирите по време на престоя в Испания.