Проследете втория мач на Левски на кипърска земя от зимния подготвителен лагер. Двубоят на сините е срещу дублиращия отбор на Динамо Киев в Паралимни, а началният час е 15.15. Мачът е част от приятелския турнир за Купата на Кипър.

Първата среща между шампиона на България и първия тим на Динамо, която се игра в Израел, завърши 2:1 в полза на украинците.

Очаква се старши треньорът Станимир Стоилов да заложи на изцяло различен състав от този, който игра срещу Стяуа преди ден. Мачът с украинците ще започнат 9 юноши от школата на Левски, към които наставникът е прибавил 18-годишния Исмаил Иса и малко по-големия от него Цветомир Матев. Като резерви ще се включат Симеон Иванов, Боян Табаков и Борислав Балджийски.

На вратата започва Цветан Димитров, пред него в защитата ще играят - Стефан Станчев вдясно, Радко Мутафчийски и Виктор Генев в центъра и вляво Николай Димитров.

Пред тях като опорни халфове ще започнат Лъчезар Балтанов и Мариян Огнянов, а пред тях като офанзивен халф ще се подвизава Цветомир Матев. Тримата в атака са – вдясно Сашо Киров, в центъра Исмаил Иса и вляво Ели Зизов.

Другият мач, който Gong.bg ще проследи на живо за вас е между отборите на Литекс и лидера в хърватското първенство Динамо Загреб. Началният час е 15.00, като се очаква контролата в Анталия да бъде наблюдавана и от много мениджъри.