Комитетът 100 години Славия пусна нови комплекти луксозни значки, посветени на стогодишния юбилей на клуба, който ще се отбележи през 2013-а година. Това се прави поради големия интерес, който имаше към първата лимитирана серия със значки.

Новите комплекти също са лимитирани и номерирани, също така са и са тематични - Класик и Ретро. Те ще съдържат по 4 значки, като Класик е на базата на сегашната емблема на Славия, а Ретро - на основата на първото лого на клуба, наричано плетеницата. Комплектите ще струват по 80 лв. и ще се продават от 8 октомври 2012 година в магазина на Българския национален фенклуб в София на ул. Бяло море номер 2 (срещу входа на болница ИСУЛ).

Цялата печалба от реализацията на значките отново ще бъде внесена в сметката на Комитета 100 години Славия и ще бъде използвана за планираното издаване на три книги за юбилея на клуба. Значките отново са изработени от корифея в бранша у нас Велизар Цоков, който е автор на юбилейната емблема на Славия и член на комитета 100 години Славия.