Нападателят на Славия Тодор Колев коментира третата поредна победа на белите – с 1:0 срещу Миньор Перник у дома.

„Трудна победа. Повече на битка характер и мускули.Радвам се, че в крайна сметка успяхме да победим, това беше най-важното за нас.

„Не играхме лошо, поне това е моето мнение, явно различно от това на специалистите, но всеки има право да казва каквото си пожелае. Не мисля, че положенията за гол на Миньор бяха стопроцентови, но нашият вратар е много добър и е нормално да отрази това, което имаше пред нашата врата.

„Имаше добри положения и за нас след отбелязването на гола ако ги бяхме реализирали мача отиваше на 3:0. В следващите четири мача ни предстои много тежка серия мачове, в които трябва да излезем със самочувствие и ще успеем да се справим.”

„Класирането на Левски е временно. Мисля, че те скоро ще излязат от тази ситуация, те са добър отбор. Сега нещата не са добре при тях, но знам че ще успеят да се вдигнат и да излязат от това неприятно положение и ще са по-напред в класирането. Не ми се говори на темата цели, защото от много приказки нищо не се получава. За момента ще играем мач за мач.

„Не съм все още физически готов. Този месец пауза ми се отрази доста. Сега идват две седмици почивка, след които ще съм в нормалният ритъм.