Собственикът на Локомотив Пловдив Коко Динев бе много ядосан от поредната загуба на отбора и най- вече на направените много пропуски от страна на нападателите. Все пак той защити Огунсото пред журналистите и оправда невероятните му пропуски с това, че все още не се е адаптирал към отбора.

„Тренировъчен мач, играхме добре, но го загубихме, сподели Коко Динев. Какво да ви кажа? Вие поне сте тук и виждате за какво става въпрос. Каквото и да се каже все ще е малко, вие поне го виждате. Огунсото все още има нужда от време за адаптация.Да се надяваме, че ще ги изправи тези пропуски. Какво да ви кажа? Виждате, че търсим усилено централен нападател. Разчитаме на Огунсото, добър футболист е. Гледали сме го в много мачове и сме сигурни в него. Мисля, че просто има проблем с адаптацията си. Моето мнение е, че всеки един отбор се нуждае от топ реализатор. Ние се надяваме да го намерим, все още има време в трансферния прозорец. Не го търсим на всяка цена, но ако намерим ще е добре дошъл.”

Дали многото загуби на Локомотив в контролите в Испания могат да доведат до някакви сътресения в клуба? „Не, категоричен е Динев. Тези загуби нямат никакво значение. Създаваме положения, ударихме и 4 греди.Имахме много положения, но не успяхме да ги реализираме. Пак казвам, че резултатъ не е важен за нас.”

Коко Динев сподели, че интересът на шампиона на Китай към Христо Златински е в начален стадий и едва ли днес точно Христо е направил най- добрия си мач.

Що се отнася до участието на 5 футболисти на Локо Пд с екипа на Зенит и евентуално трансфериране на някой от тях, Коко Динев заяви, че не е сериозно да мисли за това, защото руския тим е на друго ниво, много голямо за стандартите на Европа.