Собственикът на Локомотив Пд Коко Динев изрази надежда, че вече на испанска земя, отборът му ще направи пълноценна подготовка за предстоящото изпълнение на поставените задачи, а именно спечелването на квота за евроучастие.

„ С надежда съм, че ще проведем пълзотворна подготовка тук, надява се Динев. И ще успеем да се подготвим добре за предстоящия сезон. Не е необходимо тук да се търсят резултати на всяка цена. Важното за нас е да се обиграят многото нови състезатели и да станем един обигран състав.”

Да очакваме ли тук в Испания да дойдат още играчи на проби или да бъдат купени нови футболисти?

„Засега сме готови със състава“, заяви Коко Динев. “Доколкото и треньорът Матушев заяви, че е доволен от това, което сме направили дотук като селекция. Но нищо чудно да има някоя и друга изненада... С Данчо Тодоров и Янко Сандански няма проблеми. Всичко за тях е решено с бившите им отбори.”

Темата „Базил де Карвальо” сигурно е втръснала на боса на Локомотив Пловдив, но дали към днешна дата има някакво развитие?

„ Няма нищо ново, което мога да ви кажа аз, категоричен е Динев. Адвокатите ще решават какво ще се случи. Аз не тая лоши чувства към Левски. Това, което се получи го отчитам като едно лошо недоразумение.”

Динев не е решил още дали ще изгледа всичките контроли на отбора в Испания. Припомняме ви, че още утре Локомотив играе от 17 часа българско време контрола с шампиона на Полша Лех Познан.

Очаквайте развоя на контролите на Локо Пд на живо в сайта Gong.bg и с преки включвания по Дарик радио.