Собственикът на Локомотив Пловдив Коко Динев остана много доволен от победата на своя клуб над Локомотив София с 3:1 на Лаута. Босът на „смърфовете“ допълни още, че не е поставял конкретни цели пред тима си.

„Надиграхме Локомотив с повече желание. Домакинският фактор също ни помогна. Локо софия е добър отбор, но е тягостно без публика. По-доброто наказание е да се играе на неутрален терен. Футболът е за публиката все пак“, коментира Динев.

„Нямаме конкретни цели. Искаме да се обиграва отборът и да растем нагоре. Най-хубавото е, че винаги случваме със селекцията. И сега имаме добри футболисти, които ще вдигнат нивото на нашия отбор. Аз съм много довоелн от работата на Сашо Станков. Хубаво е, че такива специалисти работят в България“, сподели още той.

„Разбира се, че ще съм в добро настроение. Пожелавам успех на Локо София и Гигов. Той дълго време отделя пари за българския футбол и Локомотив. Не ни трябва самочувствие и някаква допълнителна мотивация за пловдивското дерби. Ние сме доволни от това, което сме постигнали до момента“, завърши Динев.