Собственикът на Локомотив Константин Динев заяви за Дарик радио, че очаква от неговия тим да покаже добър футбол на „Българска армия” в понеделник срещу ЦСКА. Той ще бъде с отбора по време на лагера му в София от събота, когато пловдивчани ще отседнат в „Царско село”.

„Какво да очаквам от този мач?- попита Коко Динев. Да играем добре, да покажем добра игра. Ако го направим може да стигнем и до добър резултат. През пролетта кой очакваше да ги бием с 4:1. ЦСКА са водачи в класирането. Играят силно и ще е трудно, но не невъзможно. „Червените” играят нахъсано и показват добър футбол от началото на първенството и не случайно са в челото на класирането. Вярвам в подкрепата на нашите фенове. Те го правят навсякъде и очакват от отбора да покаже добър футбол. Играчите трябва по време на мача да играят и заради дошлите от Пловдив привърженици на отбора.”

Коко Динев леко се подразни при въпрос за евентуални повишени премии при успех на Локо Пд.

„Стига с тези пари, заяви Динев ядосано. Вас само това ви интересува, колко ще получат футболистите. Уверявам ви, че в Локомотив Пловдив играчите знаят за какви пари играят във всеки мач, включително и в този срещу ЦСКА. Те трябва само да покажат това, което умеят.”

Коко Динев няма да спре да търси играчи и след края на трансферния прозорец. В понеделник той ще подпише с Милош Релич, а след това ще се търсят още класни играчи за да подсилят тима.

„Защо да не вземем някой качествен бразилец?, заяви загадъчно Константин Динев в края.