„Ще търсим челни места, колкото се може по-нагоре, няма да си поставяме някакви конкретни задачи“, обяви собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев след равенството с ЦСКА в мач от първия кръг на "А" група.

“Смърфовете” се пребориха за точката на стадион "Българска армия" и Динев бе доволен от представянето на тима. "Нормално, не сме абсолютно готови. Винаги на "Армията" прекрасна атмосфера за игра, труден стадион. Със сигурност е по-добре от загуба. Ние винаги сме имали цел, стимулът също винаги го имаме. Ще търсим челни места, колкото се може по-нагоре, няма да си поставяме някакви конкретни задачи. Аз винаги имам по-високи цели, но не на всяка цена", коментира той след двубоя.

Той допълни, че не се притеснява от неодобрението към него от страна на част от феновете. "Не ме притесняват 3-4 човека. Дай Боже отборът да тръгне, да се сработи. Нашите футболисти не са играли все още контроли, и ние не се познаваме помежду си. Не съжалявам за Рангел Абушев, желая му успех, но не съжалявам по никакъв начин. Ще има нови футболисти до края на август", каза Динев. /БГНЕС