Няколко часа преди мача между Локо Пловдив и Черно море, по инициатива на фенове на черно- белите, се състоя среща между тях и собственика Константин Динев. Основната тема на разговора бе бъдещето на отбора.Сбирката бе с тези привърженици, които подкрепят сегашния собственик.

На срещата присъстваха легендите на Локомотив Пловдив Гочо Василев и Аян Садъков. Христо Бонев пък се обади и се извини,че няма да може да присъства, тъй като е извън страната. Останалите присъстващи наброяваха стотина привърженици, а така също и бизнесмени. Привържениците признаха, че изпитват страх да ходят на мачове на любимия тим. Причината - определена група създава напрежение. Коко Динев бе довел със себе си икономист, който 35 години е живял в Англия и 4 години в Китай. Той заедно със собственика от два месеца работят по сериозен проект, чрез който отборът ще може да се самоиздържа. Повече подробности около тази инициатива ще има през следващите седмици.

Естествено хората задаваха свободно и неограничено въпроси към Коко Динев. Повечето бяха свързани с бъдещето на отбора като не бе подминат и проблема със собствеността на стадиона. В отговор собственикът заяви, че все още не е наясно дали ще продължи да е начело на отбора.Относно това какво се случва с трибуна „Бесика” той заяви, че има леки административни проблеми, които ще бъдат решени в най-скоро време.