Константин Динев вярва, че Локо Пд, с помощта на верните си привърженици, ще постигне успех в предстоящия мач срещу Славия. За Дарик радио той заяви,че се надява отборът да се утвърди в първата седмица и да завърши с успех полусезона. Що се отнася за изтегления жребий за Купата на България Коко Динев си пожела неговият отбор да участва и при жребия за четвъртфиналите на турнира. Той бе категоричен, че уважава отборът на Витоша Бистрица, така както уважава всеки един съперник.

„Вие ме питате за съперника за Купата, но за мен по- важен на този етап е двубоят със Славия в неделя“, откровен е Динев. „Надявам се в последния ни мач за полусезона да стигнем до крайния успех и така да затвърдим доброто впечатление, което оставихме досега в мачовете за първенство. Славия са силен съперник, но се надявам, че с помощта на верните ни фенове ще ги победим и ще се утвърдим в класирането на първата седмица. На този етап това е и задачата пред тима, да сме сред първите седем, когато изиграем и следващите 13 мача.”

Коко Динев не разкри дали ще присъства на стадиона в Пловдив в неделя, след като пропусна някои мачове на Локомотив там. За разлика от домакинствата, Коко Динев няма пропуснато гостуване на тима.

„За Витоша ще мислим, когато му дойде времето на този сблъсък“, сподели Динев. „Не може да не сме доволни, че избегнахме най- силните съперници, но не трябва да подценяваме никой от осминафиналистите. Аз уважавам Витоша като всеки един съперник. Надявам се в двата ни мача с тях да покажем, че сме по- добрият тим и да участваме на жребия за определяне на четвъртфиналните двойки от турнира за Купата на България. Тогава може да се паднем с отборът, който продължи от двойката ЦСКА – Левски, защото знаете, че играхме сполучливо срещу тези състави в двубоите за първенство.“