Президентът на Локомотив Пловдив Константин Динев заяви след загубата с 0:3 от ЦСКА, че наставникът на „червените“ Стойчо Младенов си е „постлал добре“ и никой не „му къса месото“. Босът на домакините заяви това по повод изказване на Младенов от преди няколко дни, че всички са срещу ЦСКА и "късат живо месо" от клуба му.

„Може би малшансът ни попречи. На Стойчо Младенов никой не му къса месото, ами добре си е постлал трапезата. Отправям апел към моите колеги, другите президенти, да не хулят толкова съдиите, нищо не носи това, защото след това се излагаме в Европа“, сподели Коко Динев.

„Искахме да победим, но за съжаление, не успяхме“, каза още босът на Локо Пд.

„ЦСКА лежаха през по-голяма част от мача на терена. Съдията им помагаше да го правят. Нямам забележки към нашите футболисти, през по-голяма част от мача, нямаше мач. Вижте, със сигурност има натрупана умора във футболистите, но победите на Левски и Лудогорец само трябва да ни вдъхват увереност“, каза още президентът на Локо Пд.

„Опитаха се според мен играчите. Съдийството за ЦСКА е перфектно, за нас не. 90 процента от фауловете бяха обратни, освен това им позволи да лежат по 45 минути за неправилно дишане“, завърши Коко Динев.