Чета си как от Берое непрекъснато им се иска да си имат враг в лицето на Левски и им се чудя от какъв зор им е. Вместо да се радват на Купата и предстоящото им евроучастие те си търсят враг. И са решили, че е Левски. И мислех да напиша коментар по темата, когато изведнъж прочитам нарядите за последните кръгове в А и двете Б групи. И чета и не вярвам на очите си- Станислав Ставров получил назначение за мача от Западната Б група между отборите на Марек и Пирин от Гоце Делчев.

Кратко напомняне за тези, които вече не си спомнят кой е Станислав Ставров ? Съдията, който сътвори гафа на годината с отменен гол на Левски, който беше по- чист от душите на съдиите и на членовете на Изпълкома взети заедно.

Тогавашният закрилник на съдиите Димо Момиров си тръгна заради този и още един, двама съдии, които бяха откровено в нечия услуга.

Ставров трябваше да „почива” до края на първенството, но новият бос на съдиите Коце Костадинов клекна пред „някой” и даде наряд на великотърновския футболен престъпник.

Останалите съдии също грешат и ги връщат, но тази година няма такава умишлена грешка. Въпросът е кой върна Ставров и защо? Ясни са и двата отговора. Аз само ще маркирам, че е върнат за да му се покаже, че тези на които е изпълнил поръчката не са неблагодарни. Вие се сетете кои са те …