Единайсет кръга и пет точки аванс за ЦСКА пред Левски. Стана ясно, че „армейците” могат да плуват, а половината А група да плюва по водещите отбори. Нищо ново в „синия” сектор. Левски традиционно губи точки далеч от столицата.

Палачинката се завъртя само за няколко дни. „Червените” живнаха, „сините” наведоха глави, след като преди това нещата бяха точно противоположни. Нищо ново, отново темата е ЦСКА или Левски.

Стойчовият отбор отнесе Янек, Анжело, Еньо и Клеопатрата. Домакините ревнаха от съдийството, след като няма, какво друго да кажат. Тунчев поведе ЦСКА и в този случай, нищо ново.

Левски пропиля две точки в Благоевград. Това вече не е изненада. Тимът на Стоилов винаги се мъчи срещу нахъсаните провинциални състави. „Орлетата” още си свалят фланелките от радост и обикалят около стадиона с едната трибуна. Левски си направи шампионата труден след издънки като гост. Нищо ново, както няма да е новина, ако все пак на финала купите си останат на „Герена”. Стоилов знае, че без победи в оставащите четири мача, това трудно ще се случи.

Всъщност има нещо ново-Николай Галчев излезе на сцената /проверих точното му име в търсачката на Gong.bg, защото обикновено го греша с Главчев/. Сега му е паднало на човека... да даде премия и след равен, а не да чака достойна загуба, както беше след мача с ЦСКА. „Куците коне”я докара до четвъртфинал в УЕФА!

В деня за балотаж славата беше запазена за Бат Венци. Босът на Славия отново прибегна до реплики от репертоара на истинския Бат Венци, онзи от Ъпсурт. Не попита: “Яде ли ви се шпек?”, но се изказа по темите, които е заучил - нищо ново!

На „Овча купел” далеч по-симпатично е присъствието на Здравко Лазаров. Задната ножица от вчера и гола срещу Литекс си струват.

Литекс не може да плува. Локомотив Пловдив пък набира скорост и не се знае „смърфовете” до къде ще я докарат.

Както сме свикнали битката ще е между „сини” и „червени”. ЦСКА има преднина от една дължина и както каза Стойчо, може да плува. В Благоевград басейнът остана празен за Левски. Шампионите обаче умеят да печелят дербитата. Кой е по-голямата риба ще се види на 2 декември, малко преди Никулден.

А, щях да забравя за цацата на този етап в шампионата. Нищо ново, Беласица пак я закла съдията. Да, знаем, че и това беше една невероятна поръчка. За кой ли път.