Кога съдията е перфектен ?

Когато реже Левски.

Урумов от Ботев вкара гол , след като си поведе топката с ръка. Мачът завърши 2:2 и Левски загуби две точки в борбата за шампионската титла. Странно, след мача, никой „не рева” от грешката на съдията Дарко Цеферин. Дори титани на мисълта тръгнаха да ни убеждават, че реферът е бил перфектен.

И как иначе, след като е порязал Левски.

Колко ревльовци още реват за играта с ръка на Г. Иванов, след която Левски вкара гол на Славия. Съдията тогава бе изкаран международен престъпник . И видите ли, всички помагат на Левски.

Сега тези, които ръководят срещите на Левски се борят за званията перфектен, по-перфектен и най-перфектен. Дойде французин, който не даде две чисти дузпи за „сините” и веднага бе определен за перфектен.

Появи се Иван Ангелов на Левски – Бела и накъса играта с фаулове и нашари „сините” с картони. Веднага бе обявен за по- перфектен и от французина. Дори леко подпирал Левски.

Стигна се до Дарко Цеферин, който го изкараха най-перфектния съдия идвал у нас. След като не е видял играта на Урумов с ръка, след като не е видял нарушения за дузпа в наказателното поле на Ботев. След като видя симулацията на Ст. Ангелов на края на мача, но не видя такава при паданията на „потника” Какалов в наказателното поле на Левски.

Наглостта на някои колеги стигна дотам да питат: „Ама защо от Левски никой не протестира?"

Първо - не е вярно, че никой от играчите не е протестирал.

Второ – защо просто съдиите не си свършиха работата ?!

Или може би по този начин си я вършат...И то добре платена...