Известният шоумен и същевременно мениджър Кофе Бабоне сюрпризира Локо Сф с футболист за проби непосредствено преди отборът да замине на лагер в Сандански. Бабоне доведе в „Надежда“ ганайския си сънародник Исака с желанието да бъде изпробван от „червено-черните“.

Тъмнокожият футболист е 28-годишен централен нападател и е играл до момента в нискоразредния белгийски клуб Уинегем.

За лагера в южния град отпътува дошлият вчера на проби в Локомотив Сф сърбин Денис Христов. Той идва от детско-юношеската школа на Партизан. 20-годишният Христов ще бъде изпробван в следващите 8 дни от треньора Диян Петков. Играчът с българска фамилия, който е родом от град Пирот, е подал документи за получаване на наше гражданство.

В Сандански локомотивци ще изпробват още поне двама-трима футболисти, някои от които от чужбина. Сред 22-ата играчи на разположение на Диян Петков е и нападателят Владимир Манчев, въпреки че за него се говореше, че ще напусне клуба.

По време на първия си лагер Локо Сф е планирал да изиграе две контролни срещи. На 26 януари тимът ще играе с Вихрен в Сандански, а два дни по-късно срещу Малеш в Микрево, след което ще се прибере в столицата. Ако има нужда да види в игра някои от играчите на проби, Диян Петков може да поиска на място да бъде организирана още една проверка.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!