Президентът на Беласица Костадин Хаджииванов бе бесен след поражението на неговия тим в София с 1:3 от Славия. Реферът Богдев отмени гол и изгони двама футболисти на Беласица в двубоя.

„Славия няма да играе тази година в УЕФА, защото не може по този начин да се взимат мачове. Когато си по-слаб – падаш, но да ти взимат точките…Това нормално свирене ли е? Ако не е умишлено, значи този човек е бавноразвиващ и този човек не само в елитната група, но и в А окръжна не трябва да свири. Това си е изпълняване на поръчка. Срамно, смешно и жалко,” заяви разпенено Хаджииванов.

„Толкова смешно първенство няма в Европа. Ако тези господа не могат да го оправят по най-бързия начин, значи не са способни да управляват. Без значение е откъде идват поръчките. Боре Александров няма кой да го чака да си подава оставката, по-добре президента да го изгони.”

Босът продължи:„Не е проблема дали Беласица ще играе една година в Б група или в А група. Това е уникално смешно първенство. Тези оправдания от рода – ако ги изгоним всичките, няма кой да свири – да вземат да си ги заврат някъде. А този кадровик, като не може да създава кадри, защото три години вече е шеф на съдиите, значи е пълен некадърник. Шефът на съдийската комисия трябва да работи със съдиите, а не да си мотае гъза по Европа и да взима командировки по три-четири-пет хиляди евро и с това да се изчерпва неговият критерий за благоденствие. Това са едни дебилни и безочливи хора, които нямат място в българския футбол и е крайно време всички стари муцуни да бъдат изметени, от първия до последния.”

„Ако не, ние ще си играем в Б група и ще чакаме да се смени това ръководство. Защо да си късаме нервите?! Рано или късно това ще се оправи,” завърши оптимистично Коце Хаджииванов.