Новият наставник на Пирин Гоце Делчев Костадин Ангелов – Лаптопа заяви пред Гонг, че не се интересува от програмата на „неврокопчани“ в А група, като допълни, че тя е такава, каквато един отбор си я направи. Специалистът не можа да обяви със сигурност дали ще има нови попълнения в отбора и обясни, че екипът, с който ще работи се уточнява в момента.

„Целта е отборът да побеждава, защото това е екип, който е научен да побеждава. Трябва само да вдъхна увереност на футболистите, че го могат. Не може една година да си сензация, а на другата да си разочарование“, започна специалистът.

„Щом съм тук значи мисля, че може да се справим с проблемите. Никой не мислеше, че Любимец ще се представи толкова добре, а се случва. Аз вярвам единствено в труда“, каза още Лаптопа.

„Следя българския футбол, не съм пропускал мачове, но на Пирин не даваха много мачове. Впечатленията ми са повече от миналата година. Но ще гледам и сега мачове. Може да има и промени. Доколкото знам, има проблеми с отбелязването на голове. Може да се търси човек напред, но не мога да кажа със сигурност. Екипът, с който ще работя, се коментира сега“, каза още Ангелов.

„Програмата на шампионата не ме интересува. Тя е такава, каквато ти си я направиш. Тя зависи от нивото на отбора, с който разполагаш“, завърши Лаптопа.