Подалият миналата седмица оставка шеф на съдийската комисия Костадин Костадинов, след призива на спортно-техническия директор на ЦСКА Емил Костадинов, бе изслушан на заседанието на Изпълкома.

Напускайки, шефът в оставка отговори на журналистическите въпроси, като не пожела да разкрие, какво точно е споделил пред членовете на Изпълнителния комитет на БФС.

Той каза, че ще говори когато има решение.

Вратарят на Черно море Илко Пиргов обяви след мача между неговия отбор и Левски, че ще хвърли ръкавиците, ако някой футболен човек каже, че дузпата за „сините” е била правилно отсъдена.

Костадинов обаче направи именно това. Той отговори, че за него и за съдийската комисия решението на Николай Йорданов е неправилно. По тази причина на Йорданов ще му бъде дадена почивка и няма да ръководи мач от следващия кръг, защото според Костадинов той има нужда от психическа почивка след случилото му се в мача във Варна.

Костадинов каза още, че напълно застава зад решенията на Стефан Спасов в мача ЦСКА - Литекс, защото съдията е сбъркал в някои ситуации, но не и в тези, в които претендира отборът на ЦСКА.

„Само който не работи, той не бърка”, завърши Костадинов.