Старши треньорът на Пирин Благоевград Костадин Ангелов хвърли предизвикателство към Миньор Перник. Младият специалист бе много кратък и лаконичен на пресконференцията. „За разлика от миналия мач с Берое, Миньор утре няма да играе срещу отбор със свалени гащи. В Благоевград ги чакат 11 диви македонци, готови на всичко”, обяви Ангелов на пресконференцията.

Другата новина е, че бившият нападател на Миньор Перник Атанас Николов, който се завърна само преди около месец в Благоевград, в най-скоро време може да стане бивш и за Пирин. Ангелов няма да разчита на него и вече е провел разговор с 33-годишния нападател и го е уведомил, че няма да разчита повече на него. По този начин Атанас Николов не само ще пропусне мача срещу бившия си отбор, а и едва ли скоро ще заиграе в Пирин.

Утрешният сблъсък с Миньор Перник твърдо пропускат наказаните Янко Сандански и Георги Георгиев и контузения Александър Башлиев.

Феновете на Миньор ще влизат на стадион „Христо Ботев” срещу 6 лева, а тези на Пирин срещу 3. По-високата цена на билетите за феновете от Перник е точно толкова, колкото плащаха и тези на Пирин през пролетта в миньорския град.