Кметът на Велико Търново Даниел Панов уточни на място последни детайли относно довършителните ремонтни дейности на стадион „Ивайло“, съобщи DarikNews.bg.

Градоначалникът обсъди с ръководството на ОП „Спортни имоти и спортно-техническото ръководство на отбора предстоящата подмяна на тревното покритие, изграждането на поливна и отоплителна система.

Освен това кметът коментира и различни варианти за изграждане на дренаж на стадиона, който също е важна част от предвидените ремонтни дейности.

В момента се монтират и последните пластмасови седалки преди първия домакински мач на Етър с Черно море. С поставянето им броят на седалките достига 4000. До края на месеца предстои да бъдат монтирани още над 2 500, с тях общия брой седящи места на стадиона ще достигне 7 000.

Констатирано бе, че стадион „Ивайло“ ще има пълна готовност да посрещне по най-добрия начин първият домакински мач на футболен клуб Етър. Кметът изрази увереността си, че верните привърженици на отбора ще изпълнят до краен предел трибуните, за да подкрепят виолетовия отбор.