Лично кметът на Каварна Цонко Цонев посрещна шампионите за първото им занимание от подготвителния лагер край морето. Избираният и за Мъж на годината Цонев е болен и здравословното състояние не му позволи в неделя да посрещне Левски при пристигането в Каварна.

Кметът, който не крие червените си футболни пристрастия, се вдигна днес преди обяд от леглото и макар не напълно излекуван, посрещна лично Георги Иванов и футболистите на изкуствения терен на стадион Калиакра, където шампионите проведоха първото си занимание.

Цонко приветства с „Добре дошли” всички, и се прегърна с Тони Здравков, който бе за кратък период старши треньор на Калиакра. Двамата уредиха и лагера в Каварна, след като стана ясно, че не е възможна подготовката на „сините” в Несебър.

Отборът на Левски бе посрещнат и от президента на Калиакра Венцислав Василев. Той дори успя да договори мач между спортно-техническите ръководства на Левски и Калиакра. Преди това бе договорена и контрола между първите отбори на двата клуба. Остава да се доуточни кога ще е мачът.

Хубавото и слънчево време позволи на левскарите да свършат заплануваното бягане. В него участваха всички футболисти, като направи впечатление присъствието в последната група, тази на вратарите, на защитниците Елин Топузаков, Лусио Вагнер и Йордан Милиев. В нея тичаше и възстановяващият се Владимир Гаджев. Георги Иванов също завъртя две обиколки с тази група.