Дублиращият отбор на Славия победи с 3:0 Локомотив Мездра в мач, който се игра тази сутрин на изкуствения терен на стадиона в Овча Купел.

По програма двубоят трябваше да се играе в неделя, но тъй като стадион Славия е зает за двубоя от А група между Левски и Миньор Перник, мачът на резервните отбори беше преместен за днес.

Футболистите на Асен Букарев стояха далече по-добре на терена, като заслужено победиха.

Резултатът бе открит още в третата минута, когато гол за белите отбеляза Сантяго Фреан.

В 24-ата минута Гонев пропусна да реши мача рано-рано, след като влезе в пеналта и стреля диагонално, но вратарят на гостите успя да избие.

Две минути по-късно Боян Табаков от Локомотив Мездра излезе сам срещу Кунчев, но шутът му прехвърли вратата.

В 81-ата минута Христо Николов проби от дясно и вкара втория гол за Славия. Минута преди края бе отсъдена дузпа за белите за нарушение срещу Генлдер. Потърпевшият изпълни сам, вратарят на Локомотив успя да избие, но при добавката Гендлер все пак успя да направи крайния резултат класически.

Мачът бе изгледан от президента на Славия Венцислав Стефанов, както и старши треньора на първия отбор Велислав Вуцов.


Съставите:

Славия: Кунчев, Пенчев, Гонев, Томаш, Попара, Здравков, Могилков, Живков, Кръстев, Фреан, Мануел (Минев, Иванов, Ахмед, Колетов, Мартинов, Николов, Гендлер)

Локомотив Мездра: Л. Зарев, С. Зарев, Танков, Монов, Янков, Ц. Борисов, Костов, Киров, Бойчев, Табаков, Гайтанов (Иванов, Данков, Кътов, Лалов, Борисов, Петров)