Черно море отстъпи с 0:3 от полския Рох в контролна среща, играна в Анталия, където отборът провежда втората част от подготовката си преди подновяването на шампионата.

„Моряците” не успяха да се наложат над своя съперник, като допуснаха още преди почивката да им бъдат вкарани две попадения, а третото падна от дузпа през второто полувреме.

Първият гол за 11-я във временното класиране на полското първенство бе реализирано още в 7-та минута. След центриране от пряк свободен удар, защитниците на Черно море оставиха непокрит Адамски, който прати топката в мрежата зад Краси Колев.

Въпреки че инкасираха едно попадение, възпитаниците на Никола Спасов показаха хъс и желание за успех и през следващите няколко минути имаха няколко добри възможности да стигнат до изравнителното попадение, пропилени от Александър Александров, Манолов и Андонов.

В 38-та минута след добра контраатака за поляците и центриране отдясно, Пулковски с глава вкара топката в обратния ъгъл на Краси Колев за 2:0.

Класическият резултат бе постигнат в 80-та минута от дузпа. Появилият се като резерва Даниел Димов събори Янушка в наказателното поле, реферът отсъди 11-метров наказателен удар, който бе реализиран от капитана на Рох Гжип.