„С толкова некоректен човек като Галя Топалова не съм работил. Даже всяко определение за нея трябва да бъде в кавички, защото не мисля, че тя заслужава каквото и да е уважение. Но с нея ще се видим пред Арбитражния съд по спорта в началото на януари”, заяви за БТА защитникът на Локомотив Пловдив Петър Кюмюрджиев.

Днес собственикът на пловдивчани Галя Топалова извика в офиса си в София всички футболисти, на които се дължат пари по договорите им.

Кюмюрджиев, чийто контракт изтича след три дни - на 31 декември 2009 година, настоява, че има да получи три заплати и възстановяване на наеми за квартирата, в която живее:

„Поведението на Топалова е изключително непочтено. Имам да взимам от нея три заплати, а тя ми казва, че е готова да ми даде една, а другите две съм бил глобен. Даже си поиска да й върна и премията от победата над Черно море от есента, която е в размер на 800 лева.”

„След като не можем да се разберем с нея като хора, ще се видим на първото заседание на Арбитражния съд по спорта след Нова година. Освен трите заплати, ще искам да ми възстанови и двата наема за квартирата, която тя е длъжна да ми плаща”, каза още 28-годишният бранител играе в Локо Пловдив от зимата на 2007 година и има 60 мача за тима.