„По време на мача има моменти, в които трябва да се действа индивидуално. Но през второто полувреме аз видях един много силен Литекс, който се стремеше да си подава топката и в резултат на това вкарахме два гола”, заяви защитникът на Литекс Радостин Кишишев минути след загубата на неговия тим от Теплице с 2:3 в контролата играна в Белек.

„През първото полувреме стояхме добре на терена, но съперникът ни имаше късмет с головете – два от тях станаха след статични положения. През тази част ние пробвахме една нова схема на игра, която може би малко ни затрудни. През второто полувреме се върнахме към схемата, с която си играхме през есенния полусезон и отборът ни придоби друг облик”, добави ветеранът.

„Головете в нашата врата станаха след колективни грешки, а вратарят Галато естествено бе последният човек, който можеше да ги предотврати. За съжаление не успя да го направи. Все пак е нов вратар, нека да се адаптира. Езикът ни му е все още голям проблем и не говори много по време на мача. Но мисля, че всичко ще се оправи до началото на шампионата”, уверен бе Кишишев.

„Не проблем, че не сме победили в трите контроли дотук. Отборите, с които играем са водачи в първенствата си. За нас е голям тест да играем срещу такива тимове”, кментира бранителят факта, че дотук Литекс има две загуби и едно равенство в трите контролни мача на турска земя.

„В такива мачове се виждат и грешките, които допускаме и това е по-хубаво за нас. Защото ще имаме време да ги оправим до началото на пролетния полусезон. А дори и да не успеем да го направим в хода на шампионата ще ги дооправяме”, завърши един от най-опитните в тима на Ангел Червенков.