„Не успяхме да увеличим преднината си пред Локомотив София, но запазихме дистанцията същата. Мачовете до края намаляват, преднината си остава 4 точки, което на този етап ни удовлетворява”, заяви защитникът на Литекс Радостин Кишишев след като неговият тим завърши 1:1 като гост на Славия в мач от 24-ия кръг на А група.

„Мисля, че защитата ни беше стабилна днес. Вярно, Славия имаше няколко положения пред нашата врата, но мисля че отзад се справихме”, добави един от най-опитните в състава на „оранжевите”.

„Какво има да коментирам съдийството. Съдиите си имат човек, който ги оценява. Питайте него. Той дори беше тук на стадиона. Съдията беше добър. Опитва се да пуска по-свободна игра, което поне на мен ми харесва. Въпросът е да намери баланса между твърда и груба игра. Той е млад съдия и времето е пред него. Мисля, че ще става още по-добър. Днес определено направи един добър мач”, не пропусна да похвали съдията Ивайло Стоянов Кишишев.

„Този хикс определено влизаше в нашите сметки, независимо, че Локомотив София направи равенство вчера. Дойдохме да не загубим мача. Явно мачовете с „железничарите” и с ЦСКА ще бъдат мачовете на сезона за нас”, откровен бе националът.

„ЦСКА да си скъсява разликата, те нас въобще не ни интересуват. Те си имат собствени проблеми, които трябва да си оправят. Какво да ги гледаме? В Ловеч ги бихме с 2:0. Идва мач срещу тях, в който трябва да се представим добре. Естествено, че можем и да паднем от тях”, каза още Тинката.

„Факт е, че играем неубедително като гости. В края на миналия полусезон загубихме от Берое в Стара Загора. В последствие паднахме от ЦСКА за Купата на България, а от началото на този полусезон нямаме успех навън. Но има време, има и мачове. Надявам се, че отборът ще спечели най-важната си битка, която предстои”, завърши оптимистично ветеранът.