Капитанът на Литекс Радостин Кишишев заяви след края на двубоя, 2:2 с Левски, че главният рефер Николай Йорданов, трябва да се научи, че респект не се създава с вдигане на множество картони, а с правилно свирене. Кишишев каза, че трябва да види на повторение ситуацията, при която бе изгонен, за да може да я коментира.

Ето какво сподели Кишишев след срещата:

Изтървахме мача, можехме да си отидем и с повече от тази една точка, това бе един нормален шампионатен мач, отложен, който бе бонус за нас. Добавихме една точка към актива си.

Трябва да се види на видео какво точно направих при изгонването ми.

Съдията трябва да знае обаче, предполагам, че съм му батко, че респект не се създава с картони наляво надясно, извади картони още при първото положение. Респект се създава с правилно свирене, с личност. Има си хора, които ще дават оценка на съдията, така е видял, така е свирил. Да е жив и здрав, да му дават важни мачове, да расте нагоре.

Не може да говорим още за титлата, тъй като има още 15-16 мача до края. Март месец, ако сме на тази позиция в класирането, Литекс ще е шампион. Нормално е феновете от страна на Левски да ме освиркват от страна, нашите пък подкрепяха мен и отбора.