„Георги Иванов ще трябва да свикне. Упорит човек е, работар, но ако търси нещата на друго място, ще сбърка”, сподели легендата на Левски Кирил Ивков.

Вчера треньорът на сините заяви на пресконференция, че към сините има прекалено много атаки от страна на медиите и те пречат на отбора да върви напред.

В актуално студио „Дерби” Ивков обаче сподели, че към Левски очакванията винаги са големи и е нормално след отпадането от Спартак Търнава в Лига Европа да има напрежение, съобщи БГНЕС.

„Има сериозно недоволство у феновете и това е нормално. Взеха се кадърни български момчета през лятото. Спартак не ни превъзхождаха с нищо. Но ние проспахме едно полувреме в Търнава и играхме само 15 минути, а това не стига. Винаги търсим вината в другите. В Левски нещата са на крайности, Гонзо ще свикне”, започна бившият шеф на ДЮШ на сините.

„Левски и ЦСКА са голямата хапка. Всички играят силно срещу нас. Видяхте Търнава - едни момчета, които играха на педали. Ние не искаме да разберем, че няма как да печелим, ако не сме мотивирани на 100 процента. Гонзо ще трябва да свикне. Упорит човек е, работар, но ако търси нещата на друго място, ще сбърка. Той трябва да успокои топката и да се съсредоточи върху отбора”, добави Ивков.