През пролетния полусезон усилията на футболистите на Лудогорец ще са насочени към спечелване на шампионската титла в А група. Това обаче няма да е единствената мисъл за румънското трио на разградчани. Козмин Моци, Клаудиу Кешеру и Андрей Препелица са решени чрез изявите си за Лудогорец да си заслужат място в състава на Румъния за Евро 2016.

Поради този факт от Digisport попитаха Кешеру и Препелица какво предпочитат - титла в А група или участие на Европейското.

"Хахахаха, това е наистина труден въпрос. Това са две неща, които силно желая. Искам да бъда на Европейското, но и да играя в Шампионската лига", заяви Кешеру.

"Все пак, Европейското е турнир, в който нямаш често шанса да участваш, докато всяка година имаш шанс да спечелиш титлата. В крайна сметка националният отбор надделява", призна голаджията.

Неговият колега Препелица пък отказа да избира едно от двете: "В тези моменти, когато работиш здраво в тренировките, осъзнаваш, че работиш затова, което искаш в живота. Не мисля за друг вариант освен че Лудогорец ще е шампион, а аз ще съм на Евро 2016."