Футболистът на Берое Салим Керкар изрази надежда, че ще бъде напълно готов за началото на втория полусезон в А група. Той допълни, че иска да възстанови коляното си на 100%.

„Преминах медицински прегледи в понеделник, които показаха, че всичко е наред.

Мога да започна подготовка с отбора и да се включа на пълни обороти в тренировките на тима. Надявам се, че ще бъда готов за началото на втория полусезон“, коментира Керкар.

„След шестте месеца отсъствие от терените със сигурност ще се нуждая от малко време, за да навлезе във форма“, добави 28-годишният футболист.

„Ще трябва да тренирам по-усилено, за да подобря физическото си състояние, а също така и да засиля крака си. Искам да се върна скоро в игра и със сигурност ще се подготвям много усилено. Шестте месеца възстановяване наистина преминаха много бавно за мен“, продължи французинът.

„Радвам се, че Берое в момента е един от лидерите в първенството и се намира на предно място в класирането. Моите съотборници свършиха огромна работа в изминалите мачове, за да постигнат това предно класиране. Аз постоянно следях мачовете на тима.“

„Искам да възстановя коляното си на 100% и да усетя отново чувството да съм на терена. Вярвам, че всичко ще бъде наред. Нямам търпение да се завърна в игра за Берое. Берое има силите и потенциала да се бори за по-предно класиране с Левски и Лудогорец“, каза още Салим Керкар.