Мартин Керчев ще подпише договор за 2 години с Локомотив Пловдив в края на седмицата, съобщи за Гонг административният директор на „смърфовете” Атанас Узунов. Бившият играч на Черно море, който се подготвя с пловдивчани в Банско, се е разбрал с ръководството и остава само да бъде финализиран контрактът.

В същото време трансферът на Мартин Кавдански в Локо Пд пропадна окончателно. Бранителят си е намерил отбор в чужбина и от новия сезон ще играе извън граница. Все още не е ясно в кое първенство ще стане това, но най-вероятно става въпрос за някоя от бившите съветски републики.

Лошата новина от лагера на Локо Пд в Банско е контузията на Ангел Йошев. На сутрешното занимание левият бек е получил сериозна травма в адукторите след сблъсък със съотборник и се е наложило да бъде изнесен на ръце от терена. В момента на Йошев му е трудно дори да ходи. От лекарския щаб на „смърфовете” не избързват с точната диагноза, като ще изчакат да бъде направен ядрено-магнитен резонанс.

Футболистите са изморени от тежките натоварвания в първите дни от лагера в Банско. В събота е първата контрола на Локо Пд срещу Септeмври Симитли. Двубоят ще се играе на терена в комплекс „Пири” от 11 часа.