Казармен режим наложи президентът на Славия Венцислав Стефанов на двама от вратарите на тима. Заради показани слаб резултати в контролата срещу украинския втородивизионнен тим на Александрия, загубена от “белите” с 1:4, двамата вратари пазили в този мач Людмил Зарев и Стефано Кунчев бяха глобени.

Стефанов нареди на треньора на вратарите Валентин Захариев да събере лаптопите на двамата както и мобилните им телефони. Тази мярка е наложена за по-добра концентрация, която липсваше на мача с украинците. Кунчев и Зарев получиха по два гола след елементарни грешки от тяхна страна.

След вчерашната контрола на Славия срещу Партизан Белград завършила 0:0 няма футболисти, които да се оплакват от някакви травми. Тази сутрин титулярите в мача срещу сърбите направиха лека възстановителна тренировка на плажа под ръководството на кондиционния треньор на тима Огнян Макавеев. Останалите футболисти се подготвяха на терена в близост до хотела.

Програмата за деня включва две тренировки като по време на следобедната отборът ще бъде в пълен състав. Следващата контрола на “белите” е утре от 15:30 часа срещу чешкия Бърно.