Първа тренировка направиха днес футболистите на Марек на стадион "Бончук". Около 10-ина от най-верните фенове на отбора бяха дошли да видят своите, като бяха окачили знамена пред съблекалните. След 30-минутен разбор, капитанът на тима Милен Лахчев изведе съотборниците си на изкуственото игрище. Официалният терен е затрупан със сняг и не позволяваше провеждане на занимание.

Първата тренировка на Марек

източник: zadupnitsa.com

Очаквано, първо занимание направи Мартин Кавдански, който прекрати договорът си с Шкентия и ще играе през пролетта в родния си град. Очаква се той да заиграе в тандем с Емил Виячки в центъра на отбраната, а като опорен халф да бъде Милен Лахчев. Спряганите за напускащи Еньо Кръстовчев и Крум Бибишков разсеяха съмненията, че ще играят в други отбори и също започнаха тренировки. На проби са и двама юноши от столични клубове, но те ще изкарат пробен период, преди да стане ясно дали ще останат. В следващите дни се очакват няколко нови попълнения, но имената им и отборите, от които идват се пазят засега в тайна, сокато не бъде финализирано всичко с тях.

Първата тренировка на Марек

източник: zadupnitsa.com

В същото време стана ясно, че Денис Пидев също ще напусне отбора. Той е спряган за трансфер в Пирин Благоевград, където вече взеха игралият в Марек Петър Тончев.