Защитникът на Локо Пд Мартин Кавдански бе доволен от показаното от неговия тим срещу Левски. Той бе категоричен, че срещу него е имало фаул при първия гол на „сините”. Нарушението е било срещу него от страна на португалеца Жоао Силва.

„Получи се хубав мач с много положения за гол, сподели Кавдански. Според мен надиграхме на моменти Левски. Те не знаеха къде се намират, особено след като намалихме на 2:1. За засадата не мога да коментирам, защото бях около центъра и не мога да коментирам, дали Карвальо е в засада. При първия гол имаше не сто процентов, а хиляда процентов фаул срещу мен. Това момчето, нападателят, португалецът Жоао Силва направо ме смачка. Какво друго да кажа, че освен, че е сто процентов фаул.”

Какви са очакванията на Кавдански от предстоящите мачове на Локомотив с Литекс за Купата и с Ботев Пд за първенство?

„Трябва да забравим мача ни с Левски, убеден е Мартин Кавдански. Ние не можем да не сме доволни от играта ни. Идва мач за Купата срещу Литекс, ако покажем същата игра и агресия като срещу Левски, то мисля, че ще направим добър турнирен резултат. Мачът с Ботев е в неделя. Първо ни предстои двубоя с Литекс, а след това вече ще мислим за дербито на Пловдив.”