Невъзможно е, Мартин Петров да премине в Галатасарай, това заяви в интервю за Гол линия мениджърът, който защитава интересите на българските футболисти в Турция – Мюмюн Кашмер. „Не съм информиран за това, но Галатасарай по принцип имат нужда от футболист като Петров и много пъти са го обсъждали, но той си има договор с Атлетико Мадрид”, коментира агентът.

Както е известно, турският вестник „Хюриет” съобщи, че „сараите” дават десет милиона евро за бързоногия нападател. Изданието стигна още по-далеч, твърдейки, че за Петров се пази фланелката с номер 10, която носеше любимецът на феновете на стадион Али Сами Йен Георге Хаджи.

Според Кашмер Ерчиешспор на Здравко Лазаров има теоретически шансове да се спаси от изпадане във втората дивизия. „Не трябва да забравяме, че отборът е почти шампион за втория полусезон с многото спечелени точки. Вероятността да изпаднат обаче е по-голяма”, смята бившият футболист на Левски и Берое. Той разкри, че Електричката има желание да играе в първа дивизия, но това зависи от много неща. „Иванков се предсавя отлично в турската Суперлига. Ивайло Петков също. „Кривия” не играе много често напоследък. Но тези момчета прославиха българския футбол в Турция”, каза специалистът.

„Тази година сме водели толкова много мениджъри в България. Те се интересуват от футболисти от водещите шест клуба в А група”, съобщи Кашмер. Мениджърът очаква, че Берое и Левски ще направят приятен за гледане мач в неделя. „Левски почти са шампиони. ЦСКА също имат шансове за титлата, но „сините” са отбор, който играе постоянно добре и правилно. Не вярвам да изпуснат първенството. На мача в Стара Загора ще има турски мениджъри. Те се интересуват най-вече от играчи на Левски. Това е нормално”, заяви Кашмер.