Централният нападател на Левски Жеан Карлос, който ще пропусне мачовете до края на сезона, ходи със специално изработена шина. Благодарение на нея кракът на футболиста е напълно обездвижен, като той не може да свива коляното си.

На този етап от лекарския щаб на „сините” не възнамерявзат да се стига до оперативна намеса. По всичко изглежда Жеан Карлос ще почива до края на сезона, а след това би трябвало да е готов за старта на лятната подготовка.

Преди днешната тренировка на „сините” стана ясно, че Игор Томашич се оплаква от болки в коляното. Причина за това е удар от страна на противников футболист по време на петъчната среща с Пирин.

Освен Томашич, на облекчен режим тренираха капитанът Даниел Боримиров, Веселин Минев и Лъчезар Балтанов. Очаква се споменатите футболисти все пак да бъдат възстановени за гостуването на Черноморец в сряда.

На едно от помощните игрища, където Станимир Стоилов проведе тренировката си бяха опънати транспарантите от петъчния мач. Платната с надписи „Игоре остани” и „Гошо продължи” станаха повод за доста закачки и подмятания от страна на другите футболисти.