Единствената за деня тренировка на Левски завърши с упражнение, при което част от футболистите центрираха, а други шутираха с глава към вратата. Централният нападател Жеан Карлос показа, че ще вкарва често и с глава. Той отправи няколко показни удара, при които вратарите бяха безпомощни. Разстоянието бе малко, но ударите на Жеан пращаха топката със страшна сила във вратата.

На бразилеца не отстъпваха и Мариян Огнянов (на втората снимка) и Исмаил Иса. Двамата също показаха умения в този компонент от играта на нападателите. Мариян, както всяка година, започва със силно представяне на подготовката. Стоилов къде на шега, къде на сериозно, изрази мнение, че футболистът щеше да е добър целогодишно, ако можеше постоянно да е в лагерна обстановка с отбора.

И днешната тренировка включваше бягане по часовник. Не се мина и без жертви при тичането. Лусио Вагнер не издържа всички серии и спря преди края на тичането. Почувства болки в единия крак и треньорът не му позволи да продължи. Така „бразилската” група за тичане намаля до трима футболисти – Жоазиньо, Карлос и хърватския „бразилец” с български паспорт Игор Томашич.

Зе Соарес втори ден не тренира заради болки в ахилесите, а еврейския „бразилец” Ели Зизов бе преместен в друга група. Шакиб Бензукан и днес изпълни беговото упражнение, но не тренира с топка. Той продължи с индивидуална подготовка под ръководството на Ясен Екимов.

Исмаил Иса не остана по-назад от Жеан Карлос/© Валентин Грънчаров, Ейлат