Бразилският нападател на „сините” Жеан Карлос изрази задоволство след първия си гол за Левски. Вчера възпитаниците на Станимир Стоилов победиха Динамо Чешке Будьовице именно благодарение на гола на Карлос.

„Чувствам се отлично. Определено за един нападател е важно да вкарва голове. Аз имах три мача, в които не успях да отбележа и беше малко трудно за мен от психическа гледна точка, но мисля, че сега вече всичко ще бъде наред”, коментира нападателят.

„Много е важно, че с този гол успяхме да победим, тъй като цяло няма значение колко гола ще вкарам аз, важното е Левски да побеждава. Терена също беше доста труден за футбол. Пак повтарям, че бе изключително важно от психологическа гледна точка, че успях да вкарам след три мача „сух период”. Надявам се, че след този гол ще съумявам все по често да бележа и да върша работата за която съм в Левски”, допълни Карлос.

Футболистът също заяви, че се надява, че периодът му на адаптация няма да продължи дълго, благодарение на новите си съотборници, които му помагат. „Моят процес на адаптация все още продължава, но всички в отбора ми помагат и мисля, че този период ще бъде доста кратък”, завърши нападателят.