Неприятна новина за всички млади девойки в Ловеч науи Гонг. Бразилският футболист на Литекс и считан за секссимвол на града на люляците Том вече не е свободен.

Халфът използва зимната пауза в родния шампионат, за да се сгоди за своята любима Таня. Тържеството се състоя в родния град на влюбените Сао Пауло на 19 декември няколко дни, след като Литекс отпадна от Купата на България.

Пред роднини и приятели Том поиска официално ръката на своята избраница. Таня изкара известен период в Ловеч и остана възхитена от спокойствието на града. Със сигурност тя отново ще се върне в България, но след като приключи зимната подготовка на „оранжевите”.

Годеницата на Том се притеснява много от минусовите температури в нашата страна и предпочита да изчака с връщането си на българска земя.

Въпреки че годеникът й се слави като плейбоя на града, Таня не се притеснява да остави половинката си сам за известен период, тъй като му има пълно доверие. Все още не е определена дата за сватбата, но тя със сигурност ще е след края на първенството.