Капитанът на Локомотив Пд Красимир Димитров все още не е получил предложение за нов договор от клуба, въпреки че неговият контракт изтича само след няколко дни.

С 36-годишния футболист все още никой не разговарял за нов договор и никой не е казал какво бъдеще са му избрали в Локомотив. Това съобщиха за Гонг близки до черно-белия отбор.

Димитров има предложения от няколко клуба, за да продължи футболната си кариера, тъй като все още няма намерение да се отказва от състезателна дейност.

От Лаута твърдят, че са му отредили място като помощник треньор в Локомотив. Този статус обаче едва ли ще задоволи Димитров и е твърде вероятно той да приеме предложение от друг клуб, където да играе следващия сезон.

Почти същата е и ситуацията с привлечения през лятото десен бек Данаил Бачков. Неговият договор с Локомотив също изтича и не е ясно кога ще му бъде предложен нов и дали той ще го приеме. Бачков дойде в отбора точно преди мачовете от турнира Интертото миналото лято.

Заради все още витаещата неяснота около ръководството на черно-белите, двамата играчи могат да останат без нови договори и да напуснат Локомотив.