Старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски призна след равенството 2:2 с Монтана, че амбициите и претенции на отбора му са по-високи. Той обаче сподели, че се труди и се старае и е оптимист за бъдещето на „смърфовете“.

„Получи се добър мач, защото си вкарахме 4 гола, а имаше по 10 положения от двете страни. Доминирахме в първите 30 минути, после не знам по каква причина домакините успяха да ни вкарат 2 гола, повече заради наши грешки, отколкото заради тяхната игра. След като допуснеш 2 гола, става трудно, успяхме да вкараме втори гол, имахме още няколко чисти положения. На моменти губим концентрация и затова не успяхме да спечелим мача. В началото на второто нашето желание беше да вкараме бързо гол, но не успяхме. Още веднъж ще кажа, хубав мач за публиката“, заяви македонецът.

„Нормално е, когато не печелиш да има нерви. Аз искам да работя по най-добрия начин, трудя се, старая се. Резултатите до този етап, от 6 мача 5 играхме навън, с добри противници, загубихме два, един равен, но нашите амбиции и претенции са по-високи“, допълни Канатларовски.