Старши треньорът на Локомотив (Пд) Драган Канатларовски даде днес редовната си пресконференция за медиите, на която дискутираше състоянието на отбора преди утрешното гостуване на Славия.

Македонският специалист призна, че няма да може да разчита на контузените Базил де Карвальо и Христо Златински, като всички останали футболисти се готвят здраво за мача.

„Домакините са традиционно неудобен съперник за нас. В серия са от 4 поредни победи, но и ние имаме три успеха поред. Искам тази наша серия да продължи и с двубоя в София. Очаквам да се получи доста интересен мач. В него няма предварителен фаворит – ще спечели този, който е по-мотивиран и повече желае победата“, заяви Канатларовски.

„Карвальо се подлага на лечение във Франция и се очаква да се върне утре. Още когато той се контузи, аз знаех, че травмата му е сериозна и изисква повече време за възстановяване, тъй като и аз самият съм имал подобна контузия като футболист. Радостното е, че вече нямаме проблеми с Лучини, Родригес и Дани Георгиев“, допълни още наставникът на черно-белите.