Камерунецът Лазард Нианг Нианг ще бъде видян в тренировъчна обстановка от старши треньора на Левски Ясен Петров, научи Гонг.

 

 

Играещият като централен защитник и дефанзивен халф Лазард е роден на 16 юни 1984 година. Той е в България и дори играе аматьорски футбол като състезател на Стрела Доброславци.

 

 

В мача за Купата на България между Стрела и Чавдар Бяла Слатина, тъмнокожият Нианг демонстрира качества, които накараха зрителите да предрекат, че той ще играе в по-голям клуб. В този двубой Лазард игра като централен защитник и със своите 190 см. и 78 кг. се справи много добре на тежкия терен.

 

 

Братята Лазарови, които издържат аматьорите от Стрела, бяха заедно с камерунеца на стадион „ Славия” и изгледаха мача на „белите” с Левски.

 

 

В понеделник преди обяд Лазард ще бъде на „Герена” и ще проведе занимание с Левски, по покана на старши треньора Ясен Петров. „Сините” изпитват затруднения в центъра на защитата и халфовата линия и ако харесат камерунеца, то може и да се стигне до евентуален трансфер на Лазард Ниенг Ниенг в Левски.

 

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg