Нападателят Мартин Камбуров демонстрира добро настроение при завръщането си в Локомотив Пловдив и дори се пошегува с медиите при краткия си брифинг пред тях.

Таранът, който разтрогна с ЦСКА по взаимно съгласие, говори преди първата си тренировка с „черно-белите“ и с чувство за хумор заяви, че сам е определил продължителността на своя контракт.

„Добре се чувствам. Днес казах на вашите колеги, че днес имах разговор със Стойчо Младенов и той бързо се съгласи с това, което му казах. Вече съм тук. Подписах договор, това е най-малкият проблем. За колко време? За колкото си искам. Не, за една година“, каза Камбуров.

„Да, чувствам се готов да играя срещу Хасково. Тренирал съм, водил съм подготовка. Имах малък проблем с ахилеса, но това беше отдавна. Така че съм готов.“

„Ако трябва да бъда честен, на Локомотив ще бъде доста трудно с оглед ситуацията в клуба. Трябва да се подкрепи новото ръководство в лицето на адвокат Колев и хората, които правят каквото могат. Трябва да бъдем единни с публиката, за да може Локомотив да издържи. Ще бъде тежко наистина. Надявам се с усилията на всички да успеем“, завърши Камбуров.