Шефът на стадион „Българска армия” Калоян Стоянов отговори на нападките, че е организирал побоя над Ивайло Цветков – Главата, който е един от тарторите на „червената” агитка. Инцидентът се случи по време на гостуването на „армейците” на Миньор в Перник.

Ето какво заяви в ефира на телевизия Ринг, Калоян Стоянов: "Ще бъда много кратък. Моля не ме търсете за диалог с охлюви като Главата, Дучето и такива подобни. Под нивото ми е да говоря с такива типове. Оставете тия за жълтата преса.Откъде да знам какво се е случило преди мача? Какви глупости ми говорите, не ме занимавайте.”

„Не превръщайте това сериозно предаване в жълто. Калоян Стоянов не взима пари, а раздава пари на стюарди. Те допуснаха да станат тези инциденти в Мездра и Ловеч. Ще отговарям на въпросите и ще влизам в диалог с някои красив, интелигентен мъж или момиче, но не и с тия. Не мога да падам толкова ниско. Отивам да си направя тест за кокаин. Не мога да намеря къде да си направя такъв тест. Отивам в Първа градска болница и ако ми откажат и от там, не мога да бъда полезен с нищо", каза още Стоянов.