Немският Кайзерслаутерн е пожелал нападателя на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разкриха от Лаута. За момента обаче шефовете на клуба не са взели окончателно решение дали Камбуров да замине за Германия. Проблемът е, че Лаутерите искат футболиста на проби, което на този етап не удовлетворяла „чернобялото” ръководство. При положение, че в крайна сметка клуба реши Камбуров да пътува то това ще стане в сряда.

Според главния мениджър в Локомотив Христо Бонев немците са гледали записи с играта на футболиста и са останали изключително впечатлени от изявите му на терена.

Запитвания за футболиста има и от Кайзериспор, както и от полски отбори.

Преди няколко дни Кайзерслаутерн изпрати покана за проби и към нападателя на Ботев Пловдив Георги Христов, но Димитър Христолов отклони предложението.

В същото време стана ясен окончателния списък с контролите на Локомотив по време на лагера в Анталия. На 6 февруари момчетата на Ясен Петров ще срещнат полския Полония (Варшава), на 9-ти играят с румънския Чеахлул, на 12-ти с Видзев (Лодз), а последния спаринг е на 14 февруари срещу руския Амкар (Перм), в който играят трима българи.