Бранителят на Лудогорец Жуниор Кайсара даде интервю за Гонг, в което коментира ситуацията в клуба след поражението от Базел в Шампионската лига. Бразилецът бе любезен да отговори на нашите въпроси:

-Съгласен съм с мнението на хората, че сме играли добре, но Базел вкара четири гола и ни победи. Те доминираха в определени моменти, а ние имахме ситуации за гол, но не ги вкарахме. Това е според мен и няма какво повече да се каже.

-Защо отборът ви не игра добре в защита срещу Базел?

-Не знам, не мога да кажа точно. Смятам, че в този мач стана всичко, което не искахме да става. Може би не влязохме много добре в мача, трябваше ни повече концентрация в началото. Истината е, че искахме да сме много добри в този мач, но станаха грешки в защита.

-Как ще коментирате дузпата и червения картон, защо се стигна до това?

-Имах желание да предотвратя четвърти гол в нашата врата. Няма как да намериш вярната формула в този момент. Надявах се, че имаме шанс, ако нашият вратар спаси дузпата, нямах много избор.

-Отборът има да изиграе много мачове до края на годината. Има ли сили и добра кондиция за това Лудогорец?

-Да, имаме сили. Това го казвам без съмнение. Ние имаме група от 24-25 футболисти, силна група сме. Всеки е готов да играе. Който играе в Шампионската лига или Лига Европа, защото все още не е решено, след това може да получава почивка в първенството и обратното. Така всички ще сме подготвени за мачовете.

-Искате ли да останете тук в България или ви се играе в големите европейски първенства?

-На всеки му се играе в онези шампионати. Аз в момента съм тук и мисля само за моя отбор. Имам си договор с Лудогорец. Ако след време се появи някой клуб и каже, искаме Кайсара, ще видим. Сега мисля за този сезон.

-Какво ви е мнението за публиката в София, която ви подкрепи срещу Базел?

-Феновете бяха много добри. Искам да им благодаря за тази подкрепа. Трудно е така, но това е стадионът на националния отбор и усетихме подкрепа. Надявам се хората да ни поддържат така и занапред.

-Кой смятате, че ще ви смени за втората среща с Базел?

-Този въпрос е най-добре да го зададете на треньора. Ние имаме Шоко и Витиня, които са добри футболисти. Сигурен съм, че всички работим здраво и ще направим един добър мач.

-Кои са фаворитите в шампионата през тази година?

-Аз залагам на нашия отбор, но има и други големи отбори като Левски, Ботев Пловдив и ЦСКА. Всеки от тези отбори има възможности и иска да е първи накрая, но разбира се, че се надявам ние отново да сме шампиони.