Полузащитникът на Локомотив София Калоян Караджинов празнува днес 31-я си рожден ден в далечен Китай. Той е на проби в местния Далиен, и от град Ченду сподели за Дарик:

„Първата тренировка за деня вече мина, след два часа и втората. До преди два дни тренирахме по три пъти, сега вече по два. Всичко е нормално, тренирам и чакам да видя дали ще подпиша или ще се прибирам. До една седмица трябва да стане ясно какво ще стане. Засега оставам, мачовете започват края на март. Разбирам се с треньора Ратко Достанич.”

Кайо призна, че има и препятствия пред него в далечната страна: „Единственото нещо, с което не мога да свикна е храната. Ходя до магазина да си пазарувам и ям отделно, защото не мога да свикна. Има двама сърби в отбора, с които си говоря повече. Има и няколко, които знаят английски и с тях също се разбирам.”

„Не съм чул нищо за трансфер на Георги Чиликов, но няма и кого да попитам. Ако дойде при мен, ще се радвам,” коментира Караджинов и спрягания за сигурен трансфер на нападателя на ЦСКА в Далиен.

В ефира на Дарик Караджинов поздрави съотборниците си от Локомотив София, както и семейството и приятелите си. „Семейството ми звънна още преди часове, тук беше през нощта,” завърши Кайо.

Екипът на Гонг честити рождения ден на Калоян и му пожелава здраве, късмет и успехи в новия клуб!