Португалският футболист на Берое Давид Каядо Диас заяви, че той и неговите съотборници ще направят всичко възможно, за да победят Левски в предстоящия мач от 5-я кръг на А група.

„Нормално е след загубата от Славия да ни е по-тежко, но вече гледаме напред към двубоя с Левски, в който всички ще се раздадем на 100%. Направихме анализ на грешките, които допуснахме в мача със Славия и си взехме поуки. Намираме се в добра кондиция и ще покажем това в мача срещу Левски”, коментира Каядо.

„През последните дни работим здраво. Стремим се да изчистим пропуските в атака. Срещу Славия имахме много добри възможности. До 30-та минута можехме да водим с 2:0. Стремим се да бъдем по-сигурни при отиграванията си в атака. Смятам, че срещу Левски ще бъдем по-точни в завършващата фаза на нашите нападения”, добави португалският футболист на Берое.

„Левски е силен отбор. Илиан Илиев ни познава добре, но ние играем на нашия стадион, пред нашата невероятна публика, която ще ни подкрепя през всички 90 минути. Ще направим всичко възможно, за да стигнем до победата в този мач. Ние ще излезем на терена с мисълта за победа”, продължи бързоногият футболист.

„Надявам се, че нашите фенове ще ни подкрепят отново, както го правят на всеки мач. Ще направим всичко възможно, за да победим Левски и да зарадваме и нашите привърженици”, каза още Давид Каядо.